Top

GSM watermelder

Nieuw
  • GSM watermelder
  • GSM watermelder
146,50

GSM watermelder + sensor


Slimme gsm watermelder voor stand-alone gebruik met eigen watersensor. Werkt ook op plekken zonder netspanning, dankzij ingebouwde batterij met lange levensduur.

Deze watermelder geeft via het GSM netwerk door wanneer de sensor water detecteert. Deze watersensor is via een kabeltje met stekkerplug verbonden met de gsm kiezer.

Als optie is een 5 m verlengkabel met vergulde connectors leverbaar; zie foto. De maximale afstand tussen de GSM watermelder en de watersensor wordt daarmee 6,5 m. Met de juiste kabel(s) is verlenging mogelijk tot maximaal 30 m.

SMS melding naar 5 telefoonnummers

De gsm-melder verstuurt een SMS en/of een oproep. Hiervoor kunt u maar liefst 5 verschillende telefoonnummers instellen. Zodra iemand de alarmoproep 'bevestigt' worden de resterende personen niet meer gebeld.

GSM melder met laag stroomverbruik

De GSM-melder werkt langer dan een jaar op een set batterijen en stuurt automatisch een SMS wanneer deze bijna leeg zijn. Bij gebruik van een externe 12 Vdc voeding (uit een accu of via een waterdetectie-adapter) meldt hij ook 'stroomuitval'. Dat is vaak is een eerste indicatie dat er ter plekke iets aan de hand is.

Handige intelligente functies

Deze compacte universele alarmmelder heeft diverse mogelijkheden, zoals keuze voor SMS en/of oproep, automatische in - en uitschakeltijden, vrije alarmteksten per ingang , alarmvertragingen, test meldingen, etc. Batterijen worden meegeleverd.

Abonnement of pre-paid kaart

Met een reguliere SIM kaart (abonnement of pre-paid) kunt u de GSM Watermelder volledig stand-alone inzetten. De verpakking bevat ook een Mobeye SIM kaart, die u online kunt activeren. Na afsluiten van een abonnement op de Mobeye Internet Portal krijgt u toegang tot extra functies, zoals online programmering en bewaking van testmeldingen.

GSM alarm - technische gegevens

-watersensor: elektronisch
-sensor afm: 60x35x15 mm
-lengte sensorkabel: 1,5 m
-voedingsspanning: 12 Volt
-batterijen: meegeleverd
-aan/uit indicatie: LED
-materiaal: kunststof, zwart
-temperatuur: -10...+50 °C
-kiezer afm: 80x60x40 mm
-handleiding: Nederlands
-gewicht: 150 g incl. sensor
-keurmerk: CE

Artikelnummer: GSM2300

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code