Top

GSM melder

  • GSM melder
123,75

GSM melder waterdetectie alarm


Universele gsm melder voor stand-alone gebruik. Ook geschikt voor lokaties waar geen netspanning is. Werkt op de ingebouwde batterij of via een optionele netvoeding, de waterdetectie-adapter.

Deze melder geeft via het GSM netwerk door wanneer de waterdetectie-unit een alarmmelding heeft ontvangen. Hij wordt aangesloten op het potentiaalvrij alarmcontact.

SMS melding naar 5 telefoonnummers

De gsm-melder verstuurt een SMS en/ of oproep. Hiervoor kunt u maar liefst 5 verschillende telefoonnummers instellen. Zodra iemand de alarmoproep heeft bevestigd worden de resterende personen niet meer gebeld.

Zeer laag stroomverbruik

De GSM-melder werkt langer dan een jaar op een set batterijen en stuurt automatisch een SMS wanneer deze bijna leeg zijn. Bij gebruik van een externe voeding (12 Vdc uit accu of netadapter) meldt hij ook 'stroomuitval'. Dat is vaak is een eerste indicatie dat er ter plekke iets aan de hand is.

GSM melder met intelligente functies

Deze compacte universele alarmmelder heeft diverse mogelijkheden, zoals keuze voor SMS en/of oproep, automatische in - en uitschakeltijden, vrije alarmteksten per ingang , alarmvertragingen, test meldingen, etc . Batterijen worden meegeleverd. Met een reguliere SIM kaart kunt u hem volledig stand-alone inzetten

GSM alarm - technische gegevens

-ingangen: 2x NO/NC
-batterijen: 2x CR123 (inclusief)
-extere voedingsspanning: 12 Vdc
-aan/uit indicatie: LED
-materiaal: kunststof, zwart
-temperatuur: -10...+50 °C
-afmetingen: 80x60x30 mm
-gewicht incl. batterijen: 115 g
-handleiding: Nederlands
-keurmerk: CE

Artikelnummer: GSM2000

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code