Top

Waterverbruik bewaken

Bewaken van waterverbruik in appartementsgebouw


Intelligente afsluiter op de hoofdleiding. Controleert permanent op afwijkingen in het waterverbruik. Werkt automatisch en bewaakt het gehele waterleiding-netwerk in het gebouw. Voor grote woningen en appartementen.
Lekkage-alarmsysteem

Lekkage-alarmsysteem

€ 275,00
De Hydra-Pipe is detecteert water lekkages op basis van afwijkingen in het verbruikspatroon. Zodra dat gebeurt volgt een alarm en sluit hij automatisch de watertoevoer. Te allen tijde kunt u de motorkraan handmatig (manual override) openen en sluiten.

Dit is een waterbescherming voor het gehele gebouw, dat alle afzonderlijke wooneenheden -met gemeenschappelijke watertoevoer- tegen lekkage kan beveiligen.

De Hydra-Pipe is een intelligent lekdetectie- en watercontrolesysteem waarmee u uw huis kunt beschermen tegen waterschade. Voorbeeld: in een appartementencomplex wordt hij geplaatst in de hoofdtoevoerleiding, direct na de watermeter.

Dit volautomatisch werkend toestel sluit de hoofdwateraanvoer af wanneer lekkage ontstaat of als er meer dan het ingestelde waterverbruik wordt afgenomen. De Hydra-Pipe is een gemotoriseerde centrale kogelafsluiter van 1" met handmatige overbrugging en een LCD-scherm.

Het toestel vergt slechts drie in te voeren waardes: de maximale tijd dat het water stroomt, het minimum debiet (liters/uur) en het maximum debiet (liters / uur).

Het systeem beschikt over functies voor automatische zelftests en voor langere periodes van afwezigheid.