Top

Lekkagemelder

  • Lekkagemelder
  • Lekkagemelder
  • Lekkagemelder
32,30

Lekkagemelder met flitsalarm


Lekkagemelder in fraaie compacte behuizing, voor wandmontage of om op de vloer te plaatsen. Met helder-rood knipperlicht (optisch alarm) + ingebouwde sirene die een snerpende alarmtoon produceert. Het alarm gaat af zodra de vier metalen pennen aan de onderzijde water detecteren.

Veilig wonen met een lekkagemelder die uw spullen bewaakt tegen waterschade. Toepassingen: kelder, cv ruimte, waskamer, bijkeuken, aanrechtkastje, etc. Ook voor bewaken van lekkage uit wasmachine, vaatwasser, boiler, aquarium, koelkast, vriezer en airco apparatuur. U kunt de lekkagemelder zelfs gebruiken om u te waarschuwen als de badkuip vol is...

Deze draadloze lekkagemelder is vooral praktisch als u hem op verschillende plekken wilt inzetten, zonder gedoe met met snoeren. U zet hem gewoon op de vloer, op het laagste punt waar water kan komen. Dat kan in huis maar ook in uw caravan, chalet of op andere plekken.

Interne + externe waterdetectie sensor

Bij kans op forse lekkage is het veiliger de lekkagemelder op te hangen. U gebruikt dan de externe watersensor, die standaard wordt meegeleverd. De externe sensor is ook handig om bijv. water te signaleren onder de vloer of in een kelder, of als overloopmelder voor het bad... Dankzij wandmontage blijft de lekkagemelder droog als er een lekkage of overstroming optreedt.

De lekkagemelder werkt op drie normale AA-batterijen van 1,5 Volt (niet inbegrepen). Een signaallampje waarschuwt u als de batterijen bijna leeg zijn.

De externe sensor is voorzien van een gaatje om hem vast te schroeven. Wanneer u deze watersensor niet wilt gebruiken laat u hem gewoon in het kastje zitten: zie ook de foto's op deze pagina.

Lekkagemelder - technische gegevens

-optisch alarm: knipperlicht
-alarmsignaal: akoestisch, 85 dB
-waterdetectie: 4 sensor contacten
-externe sensor: afm. 8x23 mm
-aansluitkabel sensor: ca. 90 cm
-werkspanning: 4,5 Volt (batterijen)
-zelftest-functie voor batterijen: ja
-omgevingstemperatuur: +5...45 °C
-afmetingen: 110 x 110 x 40 mm
-gewicht: 150 g (zonder batterijen)
-handleiding: NL, DUI, ENG, FRA
-veiligheidsklasse: IP21
-keurmerk: CE

Korting vanaf 2 stuks.

Batterijen worden niet meegeleverd.

Artikelnummer: WA-1.2

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code