Top

Lekkage-alarmsysteem

  • Lekkage-alarmsysteem
  • Lekkage-alarmsysteem
377,25

Lekkage alarmsysteem


Het lekkage alarmsysteem bewaakt het totale waterverbruik. Sluit de hoofdleiding automatisch af bij abnormaal waterverbruik, door lekkage of andere oorzaken. Produceert akoestisch signaal bij lekkage.

Ook kleine lekkages zoals een doorlopende stortbak of een kapotgevroren waterleiding in de tuin worden direct geregistreerd. Hiermee bent u verzekerd van de beste oplossing voor de bescherming van uw waterleidingnet met de meest recente technologieën.

Door de grote nauwkeurigheid worden ook zeer kleine beginnende lekkages opgemerkt, u voorkomt grotere waterschade en hoge waterrekeningen.

Beveiliging op hoofdwaterleiding

Hydrapipe is een systeem dat het gehele leiding-netwerk bewaakt. Hij heeft een eigen watermeter en is bedoeld voor woningen en andere gebouwen met een 1-duims hoofdleiding (1 inch = 1").

Dit is een intelligent watercontrolesysteem dat het waterverbruik controleert. Bij de ingebruikname hoeft u slechts 3 parameters in te voeren:
  • de maximale tijd dat het water stroomt
  • het minimumdebiet in liter/uur
  • het maximumdebiet in liter/uur.
De monitoring van het waterverbruik is doorlopend. Het lekkage alarmsysteem werkt op een netadapter en heeft een geïntegreerde accu back-up.

Bij afwijkingen van de ingestelde limieten sluit de motorkraan van het systeem de centrale hoofdwateraanvoer af. Bij onverhoopte problemen kunt u de klep handmatig open zetten, om een vrije water-doorloop te realiseren.

Automatische zelftest

Het lekkage alarmsysteem voert automatische tests uit en heeft een speciale 'vakantie' functie voor langere periodes van afwezigheid. Telkens er ergens een lek is, zal de hoofdwateraanvoer worden afgesloten.

Lekkage alarmsysteem - technische gegevens

-werkspanning: 230 V
-eigen verbruik: max. 3W
-indicatielampjes: 3x LED
-display: LCD 55x40 mm 
-bediening: 5 druktoetsen
-vakantiemodus: ja
-zelf-testfunctie: ja
-akoestisch alarm: 85 dB
-afmetingen: 43x13x16 cm
-kogelkraan: messing, 1"
-manuele open-stand: ja
-aandrijving: motorgestuurd
-bereik: 1...5000 l/uur 
-water meter: Q3 2,5 m³/h 
-lengte in/uit: 42,5 cm
-spoelpositie: verstelbaar
-in/uit: 1" binnendraad
-waterdruk: 16 bar
-gewicht: 3.340 g
-manual: Ned
-keurmerk: CE

Artikelnummer: Hydrapipe

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code