Top

Dubbele vlotter-sensor

  • Dubbele vlotter-sensor
  • Dubbele vlotter-sensor
25,75

Dubbele vlotter-sensor RVS


Deze sensor detecteert het waterniveau in een tank, container of bassin. Hij heeft 2 vlotters op één as, met een tussenafstand van 13 mm. Elke vlotter heeft zijn eigen enkelpolig schakelcontact, 4-draads aansluiting.

De dubbele vlotter-sensor is uitgevoerd in RVS en geschikt voor leidingwater, regenwater en vuil water. Hij werkt ook in andere vloeistoffen, inclusief diesel, benzine en olie.

Werking van de vlottersensor

Wanneer een van de 2 vlotters door een niveau-verandering omhoog of omlaag gaat schakelt het contact. Per contact kunt u kiezen voor maak (NO) of breek (NC).

Het 'ompolen' van NC naar NO (of terug) is mogelijk door losnemen en omgekeerd terug plaatsen van de betreffende vlotter op de verticale as.

De aansluitdraden (bovenste vlotter = rood, onderste vlotter = zwart) kunt u verlengen tot 50 m, met een 4-draads signaalleiding. Let op: de dubbele vlotter-sensor is niet geschikt voor het schakelen van netspanning!

Dubbele vlotter-sensor - specificaties

-medium: water, olie, vloeistoffen
-materiaal: RVS (SUS304)
-montage: verticaal, moer M16
-werktemperatuur: -30...+125 °C
-schakelcontact: 2x NO / NC
-schakelspanning: max. 100 Vdc
-max. schakelvermogen: 10 W
-totale lengte: ca. 115 mm
-drijver-diameter: 25 mm
-bevestigingsgat: ∅10 mm
-aansluitdraden: 4x 30 cm
-gewicht: ca. 60 g
-keurmerk: CE

NB: variaties in specificaties voorbehouden.

Optioneel: ophangbeugel

Tegelijk met deze sensor kunt u een metalen beugel bestellen. Vorm: haaks 100 x 55 mm, in de korte zijde een montagegat voor de vlotter. De lange zijde tegen een verticale wand of constructiedeel schroeven.

Artikelnummer: vlotter-duo

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code